Skigebied Silvretta Montafon

In de bergen van het prachtige skigebied Silvretta Montafon bevindt zich ons modern ingerichte chalet! De omgeving nodigt uit om heerlijk naar buiten te gaan, zowel in de zomer als in de winter. Het skigebied ligt verscholen en op afstand van de drukke gebieden. U hoeft hier bijna niet te wachten bij de liften. Met 300 kilometer skipistes en skiroutes met totaal 74 liften en een freeride-arena, is Silvretta Montafon één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Zowel de beginnende als de gevorderde skiër kan hier zijn hart ophalen. Ook voor kinderen zijn er skiklasjes, privélessen, etc.

Après-ski in Skigebied Montafon 

Er zijn genoeg restaurants voor een uitgebreide lunch en diverse plekken voor een gezellige après-ski, zonder de enorme drukte van de overige skigebieden. Bij de huur van ons chalet ontvangt u een voucher voor gratis depot van uw ski’s, skistokken en schoenen. Hiervoor kunt u terecht In het dal bij Harry Sport op slechts 500 meter afstand van het resort. U kunt dus gewoon op uw eigen schoenen teruglopen naar ons chalet.

kaart van de piste en winterfoto’s

Het skigebied Silvretta is ook in de lente of zomer in trek voor bijvoorbeeld bergwandelingen. Ook kinderen voelen zich hier snel thuis. Valt het weer wat tegen? In Silvretta is altijd iets te doen! Er zijn klimhallen, een rodelbaan of musea in de buurt.

Zomer en winter in Skigebied Silvretta Montafon

In het dalstation van Sankt Gallenkirch ligt het dalzwembad. Even verderop kunt u ook nog heerlijk zwemmen in een natuurzwembad dat aangevuld wordt met water, rechtstreeks uit de bergen. Alle jaargetijden bieden u in dit prachtige gebied een fijne vakantie. Of u nu van skiën of van wandelen houdt of gewoon rustig van de omgeving wilt genieten, het kan allemaal!

Meer weten over Skigebied Silvretta Montafon of de beschikbaarheid van het chalet

  • 5-sterrenskigebied (volgens skiresort.de)

  • 292 kilometer skipistes en routes

  • 75 skiliften

  • Vele buitensport mogelijkheden

Bekijk alle foto’s

Zomer in Silvretta Montafon

Het gebied Silvretta Montafon is ook in de lente of zomer in trek voor bijvoorbeeld bergwandelingen of mountainbiken. Er is een verscheidenheid in moeilijkheden in de 17 klimpaden (klettersteig) die Montafon heeft. Er is meer dan 500 kilometer aan gemarkeerde wandelroutes die voor iedereen wat wils bieden. Tevens leent Silvretta Montafon zich uitstekend voor het maken van een berghuttentocht. Voor de fietsliefhebbers biedt het gebied meer dan 270 kilometer aan fiets- en mountainbike routes door de bergen. Ook kinderen voelen zich hier snel thuis. Valt het weer wat tegen? In Silvretta is altijd iets te doen! Er zijn klimhallen, een rodelbaan of musea in de buurt.

Bij het dalstation van Sankt Gallenkirch ligt een zwembad. Even verderop kunt u ook nog heerlijk zwemmen in een natuurzwembad dat aangevuld wordt met water, rechtstreeks uit de bergen. Alle jaargetijden bieden u in dit prachtige gebied een fijne vakantie. Of u nu van skiën of van wandelen houdt of gewoon rustig van de omgeving wilt genieten, het kan allemaal!

  • 500 kilometer aan wandelingen

  • 17 klimpaden en indoor klimmen & boulderen

  • Vele fiets en mountainbike routes

  • Mooie en gastvrije berghutten

Bekijk alle foto’s

Beschikbaarheid weten van het chalet?

Beschikbaarheid bekijken