Skigebied Sankt Gallenkirch 

Het imposante skigebied Sankt Gallenkirch geeft met twee dorpen direct toegang tot Silvretta Montafon. Sankt Gallenkirch ligt op bijna 885 meter hoogte en Gortipohl op 910 meter. U kunt terecht in een twintigtal restaurants en natuurlijk bij de supermarkt en geldautomaat. De sfeer in beide dorpen is zeer gastvrij en relaxt. Massale après-ski bars treft u hier niet aan. Natuurlijk zijn er wel enkele bars en cafés waar u gezellig een drankje kunt nemen. Silvretta Montafon bestaat uit twee gebieden: de Valiserbahn voor de instap in het deelgebied Silvretta Nova en de Grasjochbahn richting de Hochjoch ernaast. U kunt hier prachtige winterwandelingen maken, skiën of langlaufen.

Chalet te huur in Sankt Gallenkirch 

Ons chalet in vakantieresort Montafon is uitermate geschikt als thuisbasis voor een vakantie in dit prachtige gebied. Ons typische Oostenrijkse chalet ligt op ongeveer twintig minuten rijden van de snelweg en is goed bereikbaar. Wij verhuren het chalet voor maximaal zes personen, eventueel uit te breiden naar maximaal twaalf. Vraag naar de mogelijkheden!.

Skigebied Sankt Gallenkirch is sneeuwzeker

De skigebieden rond Sankt Gallenkirch zijn zeer sneeuwzeker en de dorpen hebben samen één skipas. De laatste jaren zijn deze gebieden gemoderniseerd, maar de authentieke uitstraling is gebleven. Sankt Gallenkirch is niet het grootste dorp in dit het gebied Montafon maar heeft wel het grootste skigebied. Voor jong en oud is het hier goed toeven. Bent u inmiddels ook enthousiast?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie over Sankt Gallenkirch en/of de verhuur van het chalet voor een onvergetelijke vakantie in het prachtige Skigebied Sankt Gallenkirch!